Segítség. Otthon. Magyarul.

segítség.ma

segítség.ma

Elindulunk:)

Elindul a Segítség.ma közösségi platform

2020. augusztus 14. - Segítség.ma

Üdvözlöm a Segítség.ma blog felületén!

Veres Márton vagyok a Segítség.ma közösségi startup vezetője. A következő néhány sorban szeretném nektek bemutatni a közösségi projektünket. A következő blog posztjainkban megismerkedhetnek majd szakmai csapatunkkal. Felületünkre a www.segitseg.ma  oldalon lehet ingyenesen regisztrálni.

segitseg_ma_portraits_200709-021.jpg

 

A Segítség.ma közösségi startup egy igazi Kárpát-medencei együttműködés, mely 2020 őszén egy online platform formájában fog testet ölteni. Az általunk megálmodott felület legfontosabb célja, hogy a határon túli magyar betegek a lehető legkönnyebben és leggyorsabban találjanak maguknak vagy a környezetükben élőknek anyanyelvű egészségügyi és mentálhigiénés ellátást. 

A Segítség.ma megálmodói egymástól függetlenül ismerték fel, hogy a külhoni területeken az anyanyelvű egészségügyi és mentálhigiénés ellátás elérhetősége és biztosítása az otthonmaradás egyik kulcsa. A csapat tagjai szerencsés véletleneknek és találkozásoknak köszönhetően 2019-ben egymásra találtak és megálmodták a Segítség.ma online platformot, melynek célja, hogy szolgáltatásain keresztül a legégetőbb 4 problémára nyújtson választ. A felület várhatóan 2020 őszén készül el és a következő alapvető funkciókkal fog rendelkezni:  

  • Magyar nyelvű egészségügyi, mentálhigiénés és gyógypedagógus szakemberek keresése hely és szakterület alapján (mind a szakemberek, mind a páciensek számára)

  • Szakmai gyakorlati hely kereshetősége egyetemi hallgatók számára

  • Betegedukációs tartalmak gyártása

  • Szakmai webináriumok biztosítása a határon túli területek és a diaszpóra magyar anyanyelvű betegei és szakemberei számára 

 

Fokozatosan beépülő egyéb szolgáltatásainkkal 2021-ben elérhetővé tesszük az alábbi fejlesztéseket a felületen, továbbá elindítjuk mobil applikációnkat is. 

  • Online időpontfoglalás 

  • Online kapcsolatfelvétel segítséget kereső felhasználó és egészségügyi szakember között

  • Kórtörténet felállítása (több nyelven, magyarul és a többségi nyelveken) 

  • Szakemberek értékelése 

  • Tudástár (online, letölthető szakmai anyagok) 

  • Szakemberek egymás közötti kommunikációjának megteremtése 

 

Ha többet szeretne tudni a Segítség.ma platformról, vagy segítené munkánkat, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre ide kattintva:

A Segítség.ma 2020 őszétől a következő alapvető szolgáltatásokat fogja biztosítania külhoni szakemberek és páciensek számára:

  • Magyar nyelvű egészségügyi és mentálhigiénés szakemberek keresése hely és szakterület alapján a külhoni területeken

  • Szakmai gyakorlati hely keresése szülőföldön a hallgatók számára

  • Betegedukációs tartalmak gyártása és folyamatos biztosítása mind a páciensek mind a szakemberek számára

  • Webináriumok és online tanácsadás biztosítása felhasználóink számára


Csatlakozzon Ön is szakmai partnereink közé. Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat@segitseg.ma címen. Látogasson el promóciós felületünkre az alábbi linkre kattintva: 

www.segitseg.ma

#mik #segítség.ma #Kárpát-medence #egészség #nemvagyegyedül #segítség #határtalanul

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://segitsegpontma.blog.hu/api/trackback/id/tr8215914138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása